Tvätt, sömnad & skomakeri

Uniformer som tvättats

Tjänster inom tvätt & sömnad

På KTI är vi stolta över vårt skrädderi som är ett av Sveriges största och modernaste skrädderier.

Här syr vi nytt, lagar och syr om på beställning från våra kunder. På skrädderiet pågår bland annat produktion till samtliga operatörer inom kollektivtrafiken i Sverige. Vi skär till och syr klädslar till förarstolar och passagerarsäten, syr gardiner och nya bälgar till ledbussar. Våra skräddare kan sy inredning till såväl bussar och båtar som till flyg och tåg.

Stort och modernt skrädderi

Vi känner väl till de höga krav som finns inom miljö och säkerhet inom kollektivtrafiken och följer utvecklingen inom EU på dessa områden.

Det innebär ständig anpassning av både material, produktion och maskinell standard efter de senast gällande kraven. På KTI råder hög grad av automatisering med många avancerade maskiner. Vi optimerar tillskärning av tyger i vår senaste skärmaskin från Gerber som med stor precision planerar in bästa sättet att skära för att ta tillvara det mesta av tyget. Tack vare våra stora volymer når vi skalfördelar och kan ta ansvar för hela materialprocessen i en beställning, till konkurrenskraftigt pris.

I skrädderiet sys också inredning till det offentliga rummet. Vi klär om stolar för teatrar, biosalonger, konferensanläggningar, kontor, kyrkor och liknande lokaler. Vi erbjuder även ny- eller omsömnad av dina privata kläder.

Moderna broderimaskiner.

Produkter för tvätt, sömnad & skomakeri

Vi tillhandahåller i dagsläget produkter som handdukar, badrockar, sänglinnen och servetter. Kontakta oss för mer information.

Blåa handdukar tvättade och vikta.