sv-SEda-DKfi-FInb-NOen-GBtr-TRde-DE

 

KTI Sverige AB

KTI är ett familjeföretag som startade som tvätteri med en anställd under 1980-talet. Bolaget hette då KTI Södermalm AB och låg i Hökarängen, söder om Stockholm. I dag har vi ett 90-tal anställda och en omsättning på cirka 110 miljoner kronor. Verksamheten servar cirka 2 150 företag runt om i Skandinavien. Bolagets ledning består av entreprenörer i första och andra generation från samma familj. Målsättningen för framtiden är att fortsätta utveckla bolaget och växa ytterligare. 

Vår affärsidé är att erbjuda hög service- och kvalitetsnivå på tjänster inom vår bransch. Verksamheten är inriktad på kem- och vattentvätt, skrädderi- och skomakeriarbeten, försäljning av ny och begagnad inredning samt tillverkning av bland annat stolsöverdag till bussar, tåg och flyg inom offentlig och privat sektor. 

Våra leveranser har bidragit till att vi i dag har såväl hovet som försvarsmakten, många kollektivtrafikbolag, flygbolag, hotell, sjukhem och sjukhus, företag och privatpersoner runt om i Sverige och Skandinavien som kunder. 

Sedan 2005 ligger verksamheten i Kallhäll, norr om Stockholm. Här är allt vårt kunnande samlat under ett och samma tak. Under årens lopp har vi målmedvetet satsat på utveckling och är i dag ett av Sveriges mest moderna kemtvätts- och fullserviceföretag i vår bransch. Under 2015 expanderade vi våra lokaler med ett 11 000 m² stort lager i granntätorten Kungsängen som komplement till de 6 000 m² vi har i Kallhäll.