sv-SEda-DKfi-FInb-NOen-GBtr-TRde-DE

Tvättservice till dina anställda

Vi hjälper dig spara tid åt dina anställda. Inom ramen för vår Office Service har ditt företag möjlighet att erbjuda er personal snabb och smidig tvättservice. Tvättgodset lämnas och hämtas helt enkelt på arbetsplatsen. Servicen omfattar såväl tvätt som olika skrädderitjänster, skomakeri, knivslipning, om- och nysömnad av gardiner, reparation och tvätt av mattor, båtdynor med mera. 

KTI Office Service fungerar så här 

Vi etablerar en depå på ditt företag. Varje kund får ett startpaket med eget kundnummer och egen resegarderob. I beställningsformuläret som följer med resegarderoben väljs de tjänster som ska utföras. Varje gång vi besöker er depå levererar vi rena eller lagade produkter och tar med oss nya beställningar på sådant som ska tvättas. Varje kund betalar via faktura eller med betalkort. 

KTI tvättar med konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Utöver att hjälpa dina anställda med smidig service för att underlätta vardagen har vi även tvättservice för företaget. Fråga oss gärna om du behöver tvätt av till exempel kontorsmöbler, gardiner, mattor, heltäckningsmattor, bordsdukar och handdukar.